Contactgegevens


Contactgegevens
Tandarts Willemsplein (3e etage Hoge Erasmus offices)
Willemsplein 497A
3016 DR Rotterdam

010 - 413 79 11info@tandartswillemsplein.nl

Telefonische bereikbaarheid
Telefonisch bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur. Op dinsdag t/m 18:00 uur.
Daarnaast altijd per e-mail bereikbaar; deze wordt op werkdagen elke ochtend gelezen.

Onderhoud Erasmusbrug 2024 
Tot het einde van 2024 is er groot onderhoud aan de Erasmusbrug. 
Meer informatie hierover via: https://www.rotterdam.nl/groot-onderhoud-erasmusbrug-in-2024 

Toegankelijkheid
Onze praktijk is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Talen 
We spreken Nederlands / We speak English.


Spoedlijn tijdens openingstijden
010 - 413 79 11

Spoedlijn buiten openingstijden
Houd pen en papier bij de hand voor het noteren van gegevens. 
Vraag je jezelf af of er sprake is van spoed? Of denk je dat behandeling misschien kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? De spoeddienst kan dit met je bespreken.

Dental 365 
Dr. Molewaterplein 30, 3015 GD Rotterdam, gevestigd bij het Erasmus MC
Afspraken van 8:00 tot 23:00 uur.

085 105 1760Spoeddienst avond/weekendTandartsenpraktijk Willemsplein maatschappelijk betrokken

Een hartverwarmende actie van een groep tandartsen in Rotterdam: op 11 maart 2023 gaven ze gratis behandelingen aan mensen in financiële nood. Bijna veertig tandartsteams op twintig verschillende locaties gingen op de Rotterdamse Tandartsdag aan het werk. Ook Tandartsenpraktijk Willemsplein was deelnemer. 

 

Op de Rotterdamse Tandartsdag krijgen patiënten zogenoemde basale zorg. Met deze noodhulp komen Rotterdammers van de pijn af. De organisatie heeft al ruim 200 aanmeldingen binnen. Volgens het organisatie zijn er opvallend weinig aanmeldingen van mensen die schulden hebben of door de hoge energiekosten en inflatie niet kunnen rondkomen.Vanuit Willemsplein werkten vrijwillig twee tandartsen en drie assistentes van 10-18 uur. Allerlei vullingen werden gemaakt en twee maal is een Endo gestart. Op een latere datum is ook nog een mevrouw kosteloos geholpen wegens tijdgebrek die dag.

Stuur ons een bericht

Office Hours

Over ons

Tandarts Willemsplein is begin 2022 een fusie van tandarts Kuipers (Willemskade) en tandarts van Rijn (Havenstraat) aangevuld met een nieuw en jong team, bekend met de nieuwste technieken. Een moderne nieuwe praktijk voorzien van alle high-tech voorzieningen. De ervaring, kennis en kunde van beide tandartsen is vormgegeven in een visie als tandartspraktijk van de toekomst. Ook in deze nieuwe omgeving blijven persoonlijke zorg en aandacht de kernbegrippen. Zelf ervaren wat we voor je kunnen betekenen? Je bent van harte welkom om je in te schrijven!

Tandarts C. Kuipers (praktijk Willemskade)

Onze praktijk bestaat sinds 1983 als Tandartspraktijk Willemskade. Je kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Begin 2022 zijn we verhuisd naar onze nieuwe locatie aan het Willemsplein. In onze praktijk staat aandacht voor je gebit voorop maar een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. We verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf en hoeven daardoor nauwelijks door te verwijzen.

Tandarts H.A. van Rijn (praktijk Havenstraat)

Tandarts van Rijn is gespecialiseerd in het plaatsen van implantaten. Er wordt gewerkt met de meest moderne apparatuur en volgens de eisen van de Europese associatie van Osseointegratie (EAO). Door middel van regelmatige bijgescholing op het gebied van orale implantologie en tandheelkunde blijft de kwaliteit van de behandeling gewaarborgd. In onze praktijk worden behandelingen uitsluitend uitgevoerd door teamleden die opgeleid en bevoegd zijn voor het uitvoeren van deze behandeling.

Onderstaand enkele historische afbeeldingen van de oude praktijken

Willemskade 1
Willemskade 2
Willemskade 3
Willemsplein interieur 1
Willemsplein receptionist
Willemsplein interieur 2
Willemsplein interieur 3